Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de doperwten 5 minuten in een pan met voldoende water en zout. Draai de doperwten fijn met de roomboter, zeezout en eventueel nog wat kookvocht.
Schil de minibiet en kook deze gaar in voldoende kokend water met zeezout. Maak de groene asperges, de bospenen en de haricots verts schoon en blancheer deze afzonderlijk van elkaar beetgaar. Breng de groenten op smaak met olijfolie en een klein beetje peper en zout.
Dresseer de lauwwarme doperwtencrème royaal in een diep bord of kom. Dresseer vervolgens de groenten afzonderlijk speels op het gerecht. Garneer daarna het gerecht met babyspinazie, gesneden blaadjes roodlof en de bleekselderijtopjes.
Verbrokkel de geitenkaas over het bord en serveer.
Heerlijke gekruide kipspiesjes met frisse toetsen van limoen worden begeleid door een snelle ‘mole’. Daarin zit chocolade, voor wat koffietonen bij de Espress
Om in rode sferen te blijven belegden we een pinsa met tomatensaus en ‘nduja. De pittigheid van de worst is heel mooi naast de licht bittere sinaasappelsmaak
Rib fingers zijn perfect borrelfood. Helemaal als je ze glaceert met cherry coke, barbecuesaus en specerijen. In de dip zit, naast cherry coke, sriracha en ke
De ananas wordt begeleid door in limoensap en tabasco gemarineerde ui. Fris, pittig en door het te serveren in een glaasje ook nog een lust voor het oog.
Zeebaars heeft weinig meer nodig dan een goede bereiding op de grill. Erbij een kruidige dukkah met onder meer pistache en pompoen en een antiboise met tomaat
Een frisse voorjaarssalade met krieltjes, boontjes en zelf gepekelde zalm. De salade wordt koud geserveerd met een heel verrassende dragon-citroenolie.
Dit gerecht is een knipoog naar fish & chips, waarbij de chips werden vervangen door een gepofte aardappel. Ravigotesaus maakt het af. Je kunt dit gerecht ook
De combinatie van mosselen, gochujang, ui, knoflook en slagroom maakt dit gerecht een beetje ‘fusion’. Het is gegarneerd met de smaakmakers bosui, koriander..
Deze klassieker is gemaakt met onder meer grote garnalen, kleine garnalen en mosselen. De dressing is fris en op basis van tomaatjes en bieslook. Erbij een st