Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit een ruime pan met deksel en voeg de olie toe. Voeg als de olie heet is, de maiskorrels toe. Zet het deksel op de pan en zet de warmtebron uit. Wacht een halve minuut en zet vervolgens alles op een hoge stand tot de korrels zijn gepopt (met deze techniek zullen bijna alle maiskorrels poppen en niet aanbranden).
Bestrooi tot slot met het tomatenpoeder, de piri-pirikruiden en zout naar smaak.
De ananas wordt begeleid door in limoensap en tabasco gemarineerde ui. Fris, pittig en door het te serveren in een glaasje ook nog een lust voor het oog.
Een frisse voorjaarssalade met krieltjes, boontjes en zelf gepekelde zalm. De salade wordt koud geserveerd met een heel verrassende dragon-citroenolie.