Kipfilet fine champagne met morieljes en knolseldercrème
Deze lekkere kipfilet fine champagne is ideaal om te serveren tijdens het eindejaar. De saus van morieljes en cognac voegt een rijke, volle smaak toe.Lees meerKalkoenpannetje fine champagne met Parijse champignons en krieltjes
Geniet voor de feestdagen van een heerlijk kalkoenpannetje fine champagne met champignons en krieltjes.Lees meerHertenstoofpotje met strozzapreti, shiitakes en gestoofd witloof
Een klassiek gerecht met een wild kantje: Hertenstoofpotje met strozzapreti, shiitakes en gestoofd witloof.Lees meerHertenribben met champignoncrème, zoeteaardappelcrème en pepersaus
Kies lekker wild en ga voor hertenribben met champignoncrème, zoeteaardappelcrème en pepersaus.Lees meerLimoncello-spritz
Een limoncello-spritz is een verfrissende Italiaanse cocktail die gemaakt wordt met limoncello, mousserende wijn en sodawater.Lees meerArancello spritz met bloedsinaasappel
Cocktail van arancello met bloedsinaasappel en rozemarijnLees meerWitloofrolletjes met ham op gastronomische wijze
Ovengebakken witloof met ambachtelijke ham en smeuïge kaas is een verfijnde culinaire klassieker.Lees meerWitloofrolletjes met ham
Witloof met ham en kaas uit de oven is een klassieker die iedereen zal smaken. Met vers witloof, ham en kaas van topkwaliteit maak je altijd indruk aan tafel.Lees meerStoofvlees op Vlaamse wijze
De herfst- en wintermaanden zijn perfect om heerlijk stoofvlees te serveren! Dit gerechtje is super makkelijk en snel te bereiden.Lees meerStoofvlees op Vlaamse wijze met oesterzwammen
Maak van een traditioneel stoofvleesgerecht een luxueus bordje! Dit high-end gerecht bereid je met dezelfde basisingrediënten.Lees meerHertenbiefstuk met noten, aardappelgratin en zuurkool
Zachte zuurkool gestoofd in eendenvet en witte wijn, geserveerd met hertenbiefstuk, aardappelgratin en rode wijnjus.Lees meerDame blanche
Chocoladesaus, geslagen slagroom, vanille-ijs, gezouten-karamelcrunch en Atsina CressLees meerGlühkriek met specerijen
Glühwein gemaakt met kriekbier. Een heerlijke twist op de klassieke glühwein.Lees meerTortelloni met geroosterde-pompoensaus en salie
Tortelloni met smeuïge pompoensaus, afgemaakt met knapperige amandelen, salie en een royale strooi pecorino.Lees meerBelgische stoemp
Een heerlijke mix van aardappelpuree en seizoensgroenten, geserveerd met Belgische kaas. Comfortfood op z'n best!Lees meerKnapperige sajoer lodeh
Een smaakvol groentegerecht met een romige kokosmelkbasis, op smaak gebracht met curry en kurkuma. Snel klaar en heerlijk fris!Lees meerLamsstoof met cornichons en olijven
Een verrukkelijke lamstoofpot, langzaam gegaard in wijn met knoflook, winterpeen en tomaten. Verrijkt met olijven, kappertjes en cornichons.Lees meerAperoplank van het moment
Een smaakvol plateau met crispy bites, mozzarellasticks en diverse bitterballen, geserveerd met huisgemaakte dips.Lees meer