Wevelgem

Afdelingschef wijn

De job....

Planmatig 

Je bent verantwoordelijk voor het commerciële en operationele beheer van je afdeling. Je zorgt ervoor dat het aanwezige assortiment en de hoeveelheden perfect afgestemd zijn op de noden van de klant. Daarnaast zorg je voor een correcte administratieve opvolging en draag je kwaliteit hoog in het vaandel. Ondanks de vele ad-hoc vragen die op je worden afgevuurd, weet jij je taken zo in te plannen dat ze steeds tegen de deadline worden afgewerkt.
  

Klantgericht 

De voedings- en horecasector ligt je nauw aan het hart. Je staat onze professionelehorecaklanten steeds me de glimlach te woord en geeft hen een goed gevoel door jeenthousiaste en klantvriendelijke aanpak. Een tevreden klant … dat maakt ook jougelukkig! Je doet je best de klanten beter te leren kennen om zo mee te bouwen aan een duurzame professionele relatie. Samen met je collega’s ben jij hét gezicht van Sligro-M.
  

Afdelingschef wijn

Je neemt de rol van coach op voor het team. Jouw leiderscapaciteiten zorgen ervoor dat ze dagelijks het beste van zichzelf willen geven en ze handelen volgens een “alles voor de klant” mindset. Je hebt oog voor de noden van elk individu en stemt je aanpak hierop af. Ook detecteer je ontwikkelingsmogelijkheden en neemt concrete initiatieven opdat ieder zich verder kan ontplooien. Jij duwt het team vooruit! Samen met je medewerkers streef je naar een hechte teamsfeer.

  

Jouw profiel

Afdelingschef wijn

  • Je hebt een onmiskenbare interesse in voeding.
  • Ervaring in de horeca, groothandel of retail is mooi meegenomen.
  • Je hebt een basiskennis van het Microsoft Officepakket.

  

Persoonlijke eigenschappen en competenties

  • Je denkt automatisch vanuit de behoefte van de klant
  • Er staat van nature steeds een glimlach op je gezicht
  • Je zit niet graag stil en hebt veel energie
  • Je houdt ervan je zaken netjes op orde te houden, mensen complimenteren jou voor je gevoel voor structuur
  • Vele ad-hoc vragen die op je worden afgestuurd? Jij houdt het hoofd koel en weet je taken zo in te plannen dat alles steeds in orde is.
  • Je durft problemen bespreekbaar te maken en doet dit op een constructieve en professionele manier.
  • Je bent flexibel en bereid om in een wisselend uurrooster te werken, ook op zaterdag (5 dagen per week) Je hebt oog voor individuele noden, zowel bij klanten als medewerkers
  • Je krijgt er energie van om mensen bij te staan in hun ontwikkeling
  • Je vindt een positieve teamsfeer heel belangrijk en draagt hier zelf op een actieve manier toe bij

  

Sligro-M biedt je

  • Tal van mogelijkheden om bij te leren en te groeien
  • Een voltijds contract in een gevarieerde en uitdagende job  
  • Nauw klantencontact met gepassioneerde horeca ondernemers  
  • Een tof team met gedreven collega’s
  • Een aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen

  

Plaats in de organisatie

In deze functie rapporteer je aan het vestigingsmanagement.