Crispy NoChicken Burger met Oosterse linzensalade en yoghurt

Bereidingswijze

Oosterse linzensalade met rijst

  1. Plaats de Knorr Lange Korrel Rijst in een gastrobak.
  2. Voeg water en Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten toe.
  3. Gaar de Knorr Lange Korrel Rijst op 100% stomen en 98°C gedurende 35 minuten.
  4. Meng de voorgekookte linzen met de rijst en de in blokjes fijngesneden komkommer, wortel, watermeloen en radijs.
  5. Breng op smaak met de Hellmann’s Sesam Soya Vinaigrette.

Yoghurtdip

  • Vermeng zorgvuldig de Hellmann’s Vegan met de Hellmann’s Yoghurt Style Dressing en de Knorr Primerba Aziatische Pesto.

Opmaak

  • Verdeel de Aziatische Linzensalade samen met de The Vegetarian Butcher™ Crispy Nochicken Burger over de borden. Werk eventueel af met koriander.

Ingrediënten

Oosterse linzensalade met rijst

  • 200 g Knorr Lange Korrel Rijst
  • 400 ml water
  • 8 g Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten
  • 500 g linzen, voorgekookt
  • 0,6 st komkommers
  • 200 g wortelen
  • 200 g watermeloen
  • 100 g radijzen
  • 0,10 b koriander
  • 100 ml Hellmann’s Sesam Soya Vinaigrette

Yoghurtdip

  • 150 g Hellmann’s Yoghurt Style Dressing
  • 200 g Hellmann’s Vegan
  • 20 g Knorr Primerba Aziatische Pesto

Opmaak

  • 10 st The Vegetarian Butcher™ Crispy NoChicken Burger

Publicatie datum: 01 juli 2024