Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de mascarpone op met de hazelnootsiroop en de cacaolikeur, zodat deze mooi stevig is en doe dit over in een spuitzak met een rond spuitmondje van 5 mm.
Bak de hazelnoten circa 10 minuten in een oven van 165°C. Breng de suiker in een steelpannetje met een scheutje water aan de kook totdat er karamel ontstaat. Laat even afkoelen en haal met een pincet de hazelnoten erdoor. Snijd vervolgens de banaan in schijfjes en brand deze aan met de gasbrander.
Plak met wat mascarponecrème op elk bord een lange vinger. Spuit hierop de overige mascarponecrème in mooie golven. Verdeel daarna de gebrande banaan en cacaohazelnootcrackers erover. Bestrooi met een fijne zeef met cacao. Plaats tot slot de gekaramelliseerde hazelnoten ertussen en maak af met nog wat hazelnootsiroop.