Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Klop de helft van de slagroom op met de suiker, zodat deze mooi stevig is en doe het mengsel in een spuitzak.
Smelt daarna de helft van de chocolade. Maak hiervan met de achterkant van een lepel rondjes van circa 10 centimeter op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocolade opstijven in de koeling. Steek vervolgens kleine rondjes uit het midden van de chocoladegalettes. Verwarm de overige slagroom en smelt hierin de overige chocolade in met een garde.
Schep twee mooie bollen vanilleijs op elk bord en spuit er slagroom tussen. Leg de chocoladegalette erop, spuit hier nog wat slagroom op en garneer met de Atsina Cress en gezouten-karamelcrunch. Serveer de chocolade er apart bij.