Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schil de watermeloen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bewaar eventueel 4 mooie stukjes om de cocktail mee te kunnen garneren. Leg de blokjes op een schaal en vries 4 uur aan.
Smeer de randen van 4 glazen lichtjes in met limoensap en druk in de fleur de sel zodat er zoutrandjes ontstaan.
Draai de bevroren watermeloen met de muntblaadjes, de likeur, sap en rasp van limoen en de tequila in de blender tot een gladde massa.
Verdeel over de 4 glazen en garneer met een munttopje en een partje watermeloen.