Hertenfilet

Zoals gezien op de Horeca Expo!

Bereidingswijze

  1. Bak de hertenfilet rosé aan. Bak vervolgens de bruine en witte beukenzwam en kruid af met peper en zout.
  2. Warm de rodewijnsaus en de zoeteaardappeldip op in een pan.
  3. Trek vervolgens een streep zoeteaardappeldip op het bord en schik hier de hertenfiletstukjes mooi op.
  4. Werk af met de beukenzwammen, bacon crumble en tahoon cress.

Ingrediënten

  • 120 g hertenfilet (Kaldenberg)
  • 30 g rodewijnsaus (Garde d’Or)
  • 150 g beukenzwam wit
  • 150 g beukenzwam bruin
  • 50 g margarine (Kern)
  • 30 g zoeteaardappeldip (Medline)
  • 6 g crispy bacon crumble (Jorda)
  • 1 g tahoon cress (Koppert Cress)

Publicatie datum: 26 november 2024