Gebakken zalm bearnaise

Deze heerlijke zalmfilet is om van te smullen! Presenteer de zalm op een mooi blauw bord, voor een fris en zomers gevoel. Lekkere Charlotte aardappelen, groentebrunoise en béarnaise maken het gerecht compleet! 

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Bak de zalm aan beide kanten. Lepel er gul de boter over tijdens het bakken zodat hij perfect gebakken is.
  2. Tourneer de aardappelen en kook ze in gezouten water.
  3. Kruid de groentebrunoise met zout, peper en citroenolie.
  4. Snij een partje van de citroen.
  5. Warm de bearnaise zachtjes op.
  6. Schik de verschillende elementen op het bord zoals op de foto.

Ingrediënten

  • 180 g zalm
  • 60 g bearnaise
  • 70 g aardappelen
  • 60 g groentebrunoise
  • 1/8 citroen
  • Een geutje olijfolie met citroen
  • Een takje shiso purper
  • Zout, peper

Publicatie datum: 18 juli 2024