Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwijder al het vlees en vet aan beide kanten van de spareribs over één derde van het been zodat je de spareribs in een kroon kan presenteren. Rol de spareribs tot een kroontje, met de vleeskant naar binnen en gebruik twee tandenstokers om ze vast te zetten tijdens het bakken.
Plaats de spareribs gedurende 2u30 in de oven op 120°C.
Kook ondertussen de groenten in gezouten water tot ze beetgaar zijn.
Maak een romige polenta met een beetje bouillon, kruid af en hou apart.
Laat de tijm trekken in de demi-glace van vlees.
Wanneer het vlees voldoende gebakken is, haal je de tandenstokers eruit, bak je de groenten en schik je alles op een bord zoals op de foto of volgens je eigen voorkeur.