Garnaalkroketten

Garnaalkroketten mogen niet ontbreken op je menukaart! Je kan ze serveren als voor- of hoofdgerecht. Presenteer ze op een mooi lichtblauw bord, met frisse sla en tomaatjes. Bij een hoofdgerecht serveer je er knapperige frietjes bij. 

Gang
Voorgerecht Hoofdgerecht Lunchgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Bak de kroketten in de friteuse op een temperatuur van 180°C.
  2. Meng de sla met de citroenolie, peper en zout.
  3. Dresseer de sla in het midden van het bord en leg er vervolgens de kroketten, de kwart citroen en de halve tomaat bij.
  4. Strooi er enkele garnalen rond en voeg enkele druppels citroenolie toe.

Ingrediënten

  • 30 g sla
  • 2 Te Voert garnaalkroketten van 65 g
  • 1/2 toma’muse
  • 1 kwart citroen
  • 10 g garnalen
  • 5 g Olitalia Gourmet olijfolie met citroen
  • Peper, zout

Publicatie datum: 27 juni 2024