Caesar Salade

Deze caesarsalade is een klassieke en frisse combinatie van knapperige icebergsla, kip, grote broodcroutons en een heerlijke caesarvinaigrette. Ideaal voor zowel lunch als diner en voor gasten die van een gezonde maaltijd houden.

Bereidingswijze

  1. Was en versnij de sla.
  2. Snij de kip in blokjes en bak ze in een pan met peper en zout.
  3. Snij de tomaten in partjes.
  4. Schaaf de parmezaan.
  5. Kook het ei zacht in 5 minuten.
  6. Snij grote croutons uit het brood en bak ze in lookboter tot ze rondom rond gekleurd zijn.
  7. Schik alle elementen op het bord zoals op de foto en giet er dan de saus over.

Ingrediënten

  • 150 g icebergsla
  • 150 g kipfilet
  • 1 ei
  • 50 g brood met korst
  • 50 g ananastomaatjes
  • 15 g Parmezaanse kaas
  • 10 g ansjovisfilets
  • 30 g caesar vinaigrette
  • 5 g aioli

Publicatie datum: 06 juni 2024