Gebrande nobashi

Zoals gezien op de Horeca Expo!

Bereidingswijze

  1. Lakeer de nobashigarnaal met yakitori-saus en plaats 1 minuut in een oven van 175°C. Brand de garnaal vervolgens af.
  2. Snij de granny smith in fijne brunoise en meng met de fijngesneden lente-ui. Kruid daarna af met peper en zout.
  3. Blend de crispy rice kort en gebruik dit als garnituur.
  4. Plaats de brunoise van granny smith op het bord en leg hierop de nobashigarnaal.
  5. Werk daarna af met de mayo en de wasabiparels.
  6. Leg tot slot de shiso purple cress en de crispy rice erbij.

Ingrediënten

  • 24 g nobashigarnaal (Fisherman’s Choice)
  • 2 g yakitori-saus (Yama)
  • 19 g brunoise van granny smith
  • 0,5 g crispy zwarte rijst (Jorda)
  • 4 g mayonaise (Kewpie)
  • 4 g wasabiparels (Cavi-Art)
  • 0,2 g shiso purple cress (Koppert Cress)
  • 1 g lente-ui

Publicatie datum: 26 november 2024